Side Navigation

X

KNJIŽNICA: Održana radionica heklanja

KNJIŽNICA: ODRŽANA RADIONICA HEKLANJA

Objavljeno: 25. 1. 2019.

Po prvi puta u ovoj godini, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće 24. siječnja 2019. godine održana je kreativna radionica namijenjena odraslima, a na njoj je sedam prijavljenih žena učilo tehniku heklanja ili kačkanja.

Ovoga puta, voditeljica radionice Jasna Andrišić pokazala je kako se može napraviti leptir i ruža od različitih boja i debljina vune i konca, a sve prisutne uspjele su i svladati ovu tehniku te su svoje leptiriće i ruže ponijele kućama.

I ova radionica je pokazala kako se može na kreativan način provesti slobodno vrijeme u ugodnom druženju i učenju nečeg novog u prostoru belišćanske knjižnice, tako da će se radionice namijenjene odraslima nastaviti i dalje. Knjižničarka Jasna već je najavila da će se uskoro organizirati i radionica zlatoveza, a sve informacije o njenom održavanju, svi zainteresirani saznat će na vrijeme preko obavijesti na Facebooku Gradske knjižnice i čitaonice Belišće.

Tekst: Jasna Andrišić

Fotografije: Vlasta Putar

 

Izvor: KNJIŽNICA: Održana radionica heklanja | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>