Side Navigation

X

JAVNI POZIV ZA UPIS DJECE U KRAĆI PROGRAM PREDŠKOLE

JAVNI POZIV ZA UPIS DJECE U KRAĆI PROGRAM PREDŠKOLE

Objavljeno: 27. 12. 2018.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće objavljuje Javni poziv za upis djece u sljedeći program:

Kraći program predškole za djecu rođenu

od  01.04.2012. do 31.03.2013 godine

 

Pozivaju se roditelji predškolske djece, koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, na upis djece u kraći  program  predškole.

Kraći program predškole obvezan je za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim  programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću. Kraći program predškole trajat će od  04. veljače do 31. svibnja 2019. godine.

Roditelji/skrbnici djece u godini pred školu koja nisu uključena u redovne odgojne skupine vrtića obvezni su prijaviti se u Dječji vrtić Maslačak, Belišće.

Pohađanje kraćeg programa predškole je besplatno, a odvijat će se u mjestima, prostoru i vremenu o kojem će roditelji i polaznici biti pravovremeno informirani putem  javnih glasila tijekom  prosinca 2018. i  siječnja 2019. godine.

Obrazac zahtjeva za upis možete preuzeti u prostorijama matičnog i područnih vrtića te na internet stranicama Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće koja glasi: www.vrtic-maslacak-belisce.net.

 

Uz obrazac zahtjeva potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:

-presliku izvoda matične knjige rođenih ili rodni list djeteta;

-na uvid osobne iskaznice roditelja/skrbnika;

-privolu.

U skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679, a povodom prikupljanja osobnih podataka dajemo roditeljima sljedeću informaciju: traženi podaci se prikupljaju radi ostvarivanja prava na upis i sklapanje ugovora o korištenju usluga,  zaštite interesa djeteta, kao i ispunjavanje povezanih ugovornih obveza. Bez tih podataka nećemo biti u mogućnosti  razmotriti Vaš zahtjev. Svi prikupljeni podaci  bit će pohranjeni dok traje ugovorna i financijska obveza te sukladno Pravilniku kojim je regulirana obveza čuvanja  arhivske dokumentacije.

Zahtjevi s priloženom dokumentacijom podnose se od 20. 12. 2018. do 19. 01. 2019. godine u upravi Dječjeg vrtića Maslačak, Belišće,

Vij.dr.Franje Tuđmana 2,

telefon: 663-755,

 

odnosno u Područnom vrtiću Bizovac,

Braće Radića 43,

telefon: 675-431 i

 

Područnom vrtiću u Petrijevcima,

Republike  110,

telefon: 395-103,

od 08,00 do 15,00 sati ili na e-mail adresu: vrtic.belisce@gmail.com.

 

Predsjednica Upravnog vijeća: Karolina Štefan Bugarinović, mag.oec.

 

JAVNI POZIV

Izvor: JAVNI POZIV ZA UPIS DJECE U KRAĆI PROGRAM PREDŠKOLE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>