Side Navigation

X

Javni poziv za sudjelovanje u ekološkoj akciji “Volim Belišće, ali čisto”

 

 NOVOSTI| 

Povodom nadolazećeg Dana grada Belišća, 1. svibnja, pozivamo članove svih udruga, djelatnike institucija i sve građane grada Belišća da se odazovu našoj tradicionalnoj akciji “Volim Belišće, ali čisto” koja će se održati 23. travnja 2022. godine s početkom u 9 sati.

Građane pozivamo da očiste i urede svoja dvorišta i prostor ispred svojih kuća, a članove udruga i djelatnike institucija da pomognu pri uređenju i čišćenju grada i prigradskih naselja kako bismo svi skupa doprinijeli tome da naš grad bude čist, lijep i uređen za Dan grada.

Ustanove, udruge, društva i dr. koji će se uključiti u akciju molimo da prijedloge plana čišćenja i imena i prezimena volontera dostave najkasnije do 15. travnja 2022. godine u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vij. S. H. Gutmanna 15B illi na e-mail adresu: tzbelisce@tzbelisce.net.

Sve udruge i institucije grada Belišća trebaju poslati predstavnika koji će doći u subotu, 23. 4. 2022. u 09:00 sati u ured Turističke zajednice grada Belišća, Vijenac S. H. Gutmanna 15B gdje će im se dodijeliti zadaci i predati osvježavajući napitci.

Doprinesimo svi zajedno ljepšem, zdravijem i čišćem okruženju u kojem živimo i radimo, jer samo zajedničkim snagama možemo učiniti svijet ljepšim za nas i naše buduće naraštaje!

S veseljem Vas očekujemo!

Izvor: Javni poziv za sudjelovanje u ekološkoj akciji “Volim Belišće, ali čisto” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>