Side Navigation

X

IZRAĐENE BESKONAČNE LJUBAVNE ČESTITKE

IZRAĐENE BESKONAČNE LJUBAVNE ČESTITKE

Objavljeno: 14. 2. 2020.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće ovih je dana sve u ozračju Valentinova pa je tako u četvrtak, 13. veljače 2020., održana tradicionalna valentinovska kreativna radionica za djecu. I ovu je radionicu vodila Ivana Kopić, odgojiteljica iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Bistrinaca, koja je kreativne osnovnoškolce naučila kako izraditi beskonačne čestitke. To su multidimenzionalne čestitke koje su napravljene tako da se mogu do beskraja otvarati i svaka strana čestitke može ujedno biti i prva i posljednja strana.

Mali kreativci radili su valentinovske inačice beskonačnih čestitki, stoga su za podlogu koristili crveni hamer papir. Kako bi svatko svoju čestitku učinio posebnom, ukrašavali su ih sjajnim papirom različitih uzoraka poput srca, usana i ruža te drvenim ukrasima u obliku srca i šljokičastim srcima od moosgummi materijala. Svi su ukrasi bili u nježnim bojama, a ponajviše u nijansama crvene boje koja je oduvijek simbol ljubavi.

Zadovoljni svojim napravljenim čestitkama osnovnoškolci su ih ponijeli sa sobom da ih mogu pokloniti svojim dragim i voljenim osobama za Valentinovo.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: IZRAĐENE BESKONAČNE LJUBAVNE ČESTITKE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>