Side Navigation

X

Izrada božićnih jaslica u belišćanskoj gradskoj knjižnici

 

 NOVOSTI| 

Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće ovogodišnje adventsko razdoblje obilježava se svakog četvrtka kreativnim radionicama za djecu na kojima se izrađuju maštoviti ukrasi za skorašnje božićne blagdane.

Ovog četvrtka, 16. prosinca 2021., izrađivat će se male božićne jaslice. Radionica će započeti u 16 sati i namijenjena je osnovnoškolcima koji se trebaju prijaviti za sudjelovanje zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se mogu pozivom na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na knjižničnoj Facebook stranici te osobnom prijavom u Knjižnici. Voditeljica radionice bit će Bojana Reçica, djelatnica Centra za kulturu Sigmund Romberg iz Belišća, koja će djeci ponovno pokazati kako od recikliranog materijala napraviti originalne rukotvorine prikladne za svaku priliku, a ovaj put kreirat će divne blagdanske ukrase.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Fotografija: Bojana Reçica

 

Izvor: Izrada božićnih jaslica u belišćanskoj gradskoj knjižnici | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>