Side Navigation

X

Izložba fotografija 2020. Photo Exibition

U suradnji s Fotoklubom Valpovo, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće odlučila je organizirati prvu ovogodišnju izložbu fotografija. Radi se o natječaju koji je proveden 2020. godine, a na koji su se sa svojom fotografijom mogli prijaviti članovi Fotokluba Valpovo te se prijavilo 20 autora s 444 fotografije. Na natječaju su mogli sudjelovati djeca, mladi i odrasli kao članovi Fotokluba Valpovo, a tema je bila potpuno neograničavajuća – sloboda. Svi fotografi dali su oduška svojoj kreativnosti i pokazali što vole ili ne vole raditi, što ih čini sretnima ili što ne trpe, gdje su bili, što su radili ili pak neke apstraktne motive te je zbog toga to uistinu izložba potpuno slobodnih motiva. Sve su tehnike fotografiranja bile dopuštene (u boji, crno-bijeloj verziji i obrađene fotografije). Selektor fotografija pristiglih na natječaj bila je Blanka Hajnc iz Belišća, umirovljena nastavnica likovne kulture.

Izložbu odabranih 25 fotografija u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće tradicionalno će postaviti Goran Dojkić, Ivana i Dragan Francuz, dugogodišnji članovi Fotokluba Valpovo.

Za javnost je izložba otvorena od petka, 5. veljače 2021. godine pa sve do kraja mjeseca veljače. Ljubitelji fotografije mogu je slobodno doći pogledati u radno vrijeme belišćanske gradske knjižnice, odnosno ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 15 sati te utorkom i četvrtkom od 13 do 19 sati. Izložba će biti postavljena u predvorju Zgrade Gradske uprave grada Belišća i Knjižnice, gdje su dozvoljene pojedinačne posjete.

Svi oni koji neće biti u mogućnosti doći pogledati izložbu uživo mogu je pogledati i na mrežnim stranicama Fotokluba Valpovo: https://draganfrancuz.wixsite.com/fotoklub-valpovo/clanovi.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografija: Fotoklub Valpovo

Izvor: Izložba fotografija 2020. Photo Exibition | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>