Side Navigation

X

Ivan Šimić Čapala predstavio svoju prvu knjigu

 

 NOVOSTI| 

U organizaciji Grada Belišća i Centra za kulturu Sigmund Romberg, u petak, 29. listopada 2021., u Kazališnoj kavani, predstavljena je prva knjiga poezije autora Ivana Šimića Čapale “Ljubav, snovi i Belišće u srcu”.

Ivan Šimić Čapala rođeni je Belišćanin, koji živi u Belišću te je u njemu proveo i čitav svoj radni vijek. U svojoj prvoj knjizi govori o svome voljenom gradu, o mladosti, o snovima, o ljubavi, o svojoj obitelji… Knjiga je tiskana pod pokroviteljstvom Grada Belišća i drugih.

Na samome početku, u ime Grada Belišća, posjetitelje je pozdravila zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković. Promotori knjige bili su autor Ivan Šimić Čapala i recenzent knjige Denis Šimić. Uz njih, pjesme su interpretirale Ema Vujičić, Lucija Šimić i lektorica knjige Katarina Bošnjak. U glazbenom dijelu programa sudjelovale su Ema Vujičić i Lucija Šimić te Zvonimir Iveković. Predstavljanje je vodila ravnateljica Centra za kulturu Sigmund Romberg Tea Glavica.

Tea Glavica

 

Izvor: Ivan Šimić Čapala predstavio svoju prvu knjigu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>