Side Navigation

X

GUDAČKI KVARTET CADENZA ZA POČETAK NOVE KULTURNE SEZONE

GUDAČKI KVARTET CADENZA ZA POČETAK NOVE KULTURNE SEZONE

Objavljeno: 31. 8. 2020.

Početak nove kulturne sezone u Centru za kulturu Sigmund Romberg u petak, 4. rujna 2020. s početkom u 20 sati, označit će koncert hvaljenog Gudačkg kvarteta Cadenza iz Zagreba. Nastupajući na mnogobrojnim koncertnim pozornicama i ljetnim festivalima u Hrvatskoj i inozemstvu, Cadenza se potvrdila kao kvartet s zanimljivim i kvalitetnim programima. Belišćanski koncert tako će obuhvatiti raznolik program stranih skladatelja, ne isključujući ni skladbe onih domaćih. Osnivač i voditelj kvarteta od 1995. godine priznati je violinist Krešimir Marmilić.

Publiku očekuju vrhunske interpretacije djela klasične komorne glazbe, profinjenost muziciranja i dopadljiv nastup gostiju iz Zagreba. Koncert je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH.

Ulaz na koncert je besplatan. Zbog poštivanja epidemioloških mjera, svoja mjesta potrebno je rezervirati u Centru za kulturu na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili Facebook Centra.

Tea Glavica, mag.prim.educ., ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: GUDAČKI KVARTET CADENZA ZA POČETAK NOVE KULTURNE SEZONE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>