Side Navigation

X

Gradu Belišću odobreno 247.500 kuna za razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini

 NOVOSTI|

U četvrtak, 19. svibnja 2022. godine, u Zagrebu je upriličena svečanost potpisivanja ugovora o dodjeli financijskih sredstava gradovima kojima su iz Državnog proračuna putem Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade osigurane potpore za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini.

Središnji državni ured za demografiju i mlade, temeljem provedenog Javnog poziva, donio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava, a Gradu Belišće odobren je maksimalni iznos od 247.500,00 kuna. Navedena sredstva bit će usmjerena na razvoj predškolske djelatnosti i rad Dječjeg vrtića „Maslačak“.

Svečanom potpisivanju i dodjeli ugovora prisustvovala je zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, a ugovore je uručila državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić.

Izvor: Gradu Belišću odobreno 247.500 kuna za razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>