Side Navigation

X

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: USPJEŠNO PONOVLJENA RADIONICA

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: USPJEŠNO PONOVLJENA RADIONICA

Objavljeno: 09. 8. 2019.

Popularnost dječjih kreativnih radionica u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće itekako raste. Najbolji pokazatelj te popularnosti je veliko zanimanje za radionice zbog čega se mnoge ponavljaju kako bi što više djece dobilo priliku za sudjelovanje na nekoj od njih.
Iz tog razloga je u četvrtak, 8. kolovoza 2019., ponovno održana radionica na kojoj su se izrađivali ukrasi u obliku morske sirene. Tako je još dvanaest djevojčica dobilo priliku napraviti svoje morske sirene, a voditeljica radionice ovoga puta bila je knjižničarka Dijana Milišić-Zečević.
Za početak su djevojčice izradile tijela svojim sirenama koristeći moosgummi materijal. Potom su im napravile dugu kosu od raznobojnog filca i krep papira. Kako bi ih dodatno ukrasile i uljepšale, koristile su šarene perilice i sjajne šljokice. Sve su djevojčice uspješno napravile svoje malene sirene koje će biti divan ukras u njihovim domovima.

Svaka radionica, pa tako i ova, pokaže koliko su djeca maštovita i originalna i zato im treba pružiti priliku da izraze svoju kreativnost. U belišćanskoj knjižnici će se i dalje truditi da im osiguraju i vrijeme i mjesto za njihovo kreativno stvaranje.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević

Fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: USPJEŠNO PONOVLJENA RADIONICA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>