Side Navigation

X

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: NOVI REŽIM RADA OD 27.4.2020.

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: NOVI REŽIM RADA OD 27.4.2020.

Objavljeno: 27. 4. 2020.

Sukladno preporukama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu vezane za koronavirus, a prema novoj odluci Vlade i Smjernicama za rad s građom i korisnicima Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće od ponedjeljka, 27. travnja 2020. počinje s ograničenim radom.

Svi korisnici mogu ponovno posuđivati knjige i vratiti posuđene knjige, ali bez ulaska u Knjižnicu.

Za posudbu knjigu vrijedit će pravilo koje je bilo na snazi i prije totalnog zatvaranja Knjižnice. Moći ćete nas kontaktirati od ponedjeljka do petka, u vremenu od 8 do 15 sati putem poziva na broj telefona 400-627, porukom na e-mail knjiznica@belisce.hr ili na našoj Facebook stranici. Pozivamo Vas da koristite e-katalog knjižnice za pretraživanje dostupnih knjiga od kuće. Knjige će Vam biti pripremljene za preuzimanje prema unaprijed dogovorenom terminu.

Ovoga puta moći ćete i vraćati knjige, ali sukladno propisanim mjerama Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu o socijalnom distanciranju i mjerama dezinfekcije. Točnije, moći ćete nam ih vratiti samo kroz prozor Knjižnice zapakirane u vrećicu, a mi ćemo te knjige odlagati u poseban prostor i postupati s njima u skladu s propisanim mjerama.

Tijekom ovog režima rada, i dalje će se moći posuditi najviše 5 knjiga na rok od 30 dana, uključujući i lektirne naslove. Za produženje roka posudbe, molimo Vas da nas također kontaktirate telefonski ili porukom na navedeni e-mail ili na Facebook stranicu knjižnice.

Ponovno ističemo da su sva planirana događanja i aktivnosti odgođeni do daljnjeg.

O novim terminima događanja javnost će biti naknadno obaviještena.

Molimo Vas za strpljenje, jer još uvijek čekamo detaljne upute o tome kakve uvjete moramo zadovoljiti i koje promjene u prostoru moramo napraviti da bismo Knjižnicu u potpunosti otvorili za sve korisnike.

Svi korisnici koji žele koristiti usluge Knjižnice morat će se strogo pridržavati izdanih sigurnosnih uputa i pravila. O svemu ćete biti obaviješteni uskoro na našoj web (https://www.gkcbelisce.hr/) i Facebook stranici.

Vlasta Putar, dipl. knjižničarka, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Belišće

Izvor: GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: NOVI REŽIM RADA OD 27.4.2020. | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>