Side Navigation

X

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: NAJAVA NOVE RADIONICE

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: NAJAVA NOVE RADIONICE

Objavljeno: 19. 8. 2019.

U belišćanskoj gradskoj knjižnici organizira se scrapbooking radionica za djecu koja će se održati u četvrtak, 22. kolovoza 2019. u 16.30 sati.

Srcapbooking je sve popularnija hobi tehnika, a riječ je o izradi originalnih foto-albuma, spomenara i čestitki kombiniranjem različitih tehnika i materijala kao što su ostaci papira, ukrasne vrpce i trakice, čipka, saten i ostale vrste tkanine. Svi koji se prijave na ovu radionicu izrađivat će jedinstvene scrapbook čestitke s bojankama. Tu vrlo zanimljivu tehniku pokazat će im Ivana Kopić, odgojiteljica u Poludnevnom boravku Dječjeg doma Klasje u Bistrincima, s kojom je knjižnica već u nekoliko navrata organizirala kreativne dječje radionice.

Kao i uvijek dosad, svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionicu pozivom na broj telefona 400-627, porukom na Facebook stranici knjižnice ili na e-mail knjiznica@belisce.hr te osobnim dolaskom u knjižnicu.

 

Tekst: Dijana Milišić-Zečević

Fotografija: Ivana Kopić

Izvor: GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA BELIŠĆE: NAJAVA NOVE RADIONICE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>