Side Navigation

X

Gradonačelnik Belišća Dinko Burić na prijmu kod Veleposlanika Države Izrael Ilana Mora

 

 NOVOSTI|

U srijedu, 7. rujna 2022. godine, gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić u Zagrebu je nazočio oproštajnom domjenku koji je organiziralo Veleposlanstvo Države Izrael i Hrvatsko-izraelski poslovni klub, a povodom odlaska Veleposlanika Države Izrael u Republici Hrvatskoj NJ.E. Ilana Mora.

Tom prigodom gradonačelnik grada Belišća zahvalio je Veleposlaniku na izuzetnoj suradnji i odličnim odnosima Veleposlanstva Države Izrael i Grada Belišća na svim razinama, a koji su bili upotpunjeni dvama službenim posjetima Veleposlanika Belišću.

Naime, Veleposlanik Izraela, za vrijeme svoga mandata u Hrvatskoj, boravio je u Belišću 2019. i 2020. godine prigodom kojih je rado isticao Belišće kao primjer njegovanja svoje prošlosti i čuvanja sjećanja na korijenje, a koji se temelje na dolasku i viziji mađarske židovske obitelji Gutmann.

Uspostavljena iznimna suradnja Grada Belišća i Veleposlanstva Države Izrael u Hrvatskoj dodatan je poticaj za daljnjim nastavkom njegovanja izvanrednih odnosa.

Izvor: Gradonačelnik Belišća Dinko Burić na prijmu kod Veleposlanika Države Izrael Ilana Mora | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>