Side Navigation

X

Grad Belišće uplatio 50.000 kuna za pomoć stradalima u potresu

 NOVOSTI| 

U trenutcima tragedije i katastrofalnih posljedica koje je izazvao razorni potres 29. prosinca 2020. na području Petrinje, Gline, Siska i drugih mjesta Sisačko-moslavačke županije i Grad Belišće uključio se u pomoć stradalim stanovnicima toga područja.

30. prosinca 2020., odmah nakon otvaranja službenog žiro-računa Ministarstva financija, Grad Belišće  uplatio je 50.000 kuna za pomoć stradalima.

Neizmjerno zahvalni brojnim volonterima i Grad Belišće se uključio u akciju prikupljanja potrebnih namirnica i higijenskih potrepština koje su neposredno nakon ovih tragičnih događaja zajedničkim snagama organizirali Caritas Župe Svetog Josipa Radnika Belišće i Župe Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije Valpovo te Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo.

Ovim putem i nadalje pozivamo sve sugrađane na iskazivanje solidarnosti i uključivanje u akcije prikupljanja potrebnih namirnica i higijenskih potrepština koje se mogu dostaviti na sljedećim lokacijama:

Caritas: – župni dvor u Belišću, Kardinala Stepinca 4
– 31.12. od 9 do 12 i 16 do 18 sati

Crveni križ: – vatrogasni dom u Belišću, Željeznička 11
– 31.12. od 9 do 15 sati i idući tjedan radnim danom od 9 do 12
sati
– Hrvatski dom Veliškovci
– 31.12. od 9 do 12 sati

Izvor: Grad Belišće uplatio 50.000 kuna za pomoć stradalima u potresu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Cisto

Sramotno je da se tako malo uplatilo za potresom stradalo područje, toliko se obično potroši za fišpaprikaš na Badnjak kojeg nismo imali, ako ne i više.

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>