Side Navigation

X

GOSTOVANJE PREDSTAVE ZA DJECU “U NAŠEMU ŠUMARKU”

GOSTOVANJE PREDSTAVE ZA DJECU “U NAŠEMU ŠUMARKU”

Objavljeno: 18. 6. 2020.

U utorak, 16. lipnja 2020., Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće gostovao je u Društvenom domu u Marijancima s predstavom za djecu “U našemu šumarku”. Predstava je izvedena u sklopu projekta “Jasno i Čisto” koji provode Grad Belišće i Općina Marijanci, a koji je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda kroz Operativni program Konkuretnost i kohezija 2014.-2020.

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće, uz podršku Općine Marijanci, Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće pred brojnom najmlađom publikom izveo je ovu edukativnu predstavu ekološke tematike.

Autorica teksta je Ljiljana Silađi, a zajedno sa Snježanom Šulentić potpisuje i režiju. Članovi Dječjeg dramskog ansambla, koji su oživjeli priču o odnosu životinja, ljudi i prirode, su: Gabriela Talić, Julianna Popović, Lora Pandurić, Marisa Petranović, Iva Šafran, Emanuela Balog, Mirjam Šipek, Emily Maras, Julijana Bajtl, Lana Božer, Matea Miljković, Rebeka Kardoš, Adriana Uskoković, Gloria Popović, Krešimir Petrović, Sonja Majdenić i Emma Marković.

Ova edukativna predstava poslala je snažnu poruku mladoj publici o važnosti propisnog odlaganja otpada i čuvanja prirode u kojoj živimo, a mladi glumci pokazali su veliki talent u svojim glumačkim izvedbama. Organizatori su za sve posjetitelje pripremili poklončiće – 3D puzle s motivima životinja iz predstave.

Tea Glavica, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: GOSTOVANJE PREDSTAVE ZA DJECU “U NAŠEMU ŠUMARKU” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>