Side Navigation

X

Gostovanja Dramskog ansambla odraslih AK Belišće

GOSTOVANJA DRAMSKOG ANSAMBLA ODRASLIH AK BELIŠĆE

Objavljeno: 21. 11. 2018.

Članovi Dramskog ansambla odraslih Amaterskog kazališta Belišće, svoju turneju ovosezonskih gostovanja, započeli su 19. listopada 2018. godine na devetoj Međunarodnoj smotri hrvatskih društava koja se održala u Somboru. Komedijom „Ljubav na prvi pogled“, autora Fadila Hadžića, Ivica Koprivnjak i Jadranka Berak očekivano su oduševili i dobro nasmijali brojnu publiku, pritom opravdavajući svoju već dobro poznatu reputaciju i izvrsnu glumačku izvedbu. Istom predstavom, koja je premijerno izvedena na 42. Memorijalu Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje početkom lipnja ove godine, Dramski ansambl sudjelovao je i na 36. Smotri kazališnih amatera Slavonije i Baranje u Bošnjacima, 3. studenog 2018. godine, gdje je za najbolje odigranu žensku ulogu u predstavi stručni žiri odabrao upravo našu Jadranku Berak.

Za kraj ovogodišnje turneje, Dramski ansambl odraslih s predstavom “Ljubav na prvi pogled” odlazi na gostovanje u Viljevo, 25. studenog 2018. godine, na 2. kazališnu večer Kazališno-dramske udruge “Drski” Viljevo.

Za realizaciju predstave na gostovanjima zadužena je tehnička ekipa Amaterskog kazališta Belišće, a šaptačice u predstavi su Nevenka Blažević i Nada Kavicki.

Tekst i fotografije: Tea Kozina, ravnateljica CK Sigmund Romberg

Izvor: Gostovanja Dramskog ansambla odraslih AK Belišće | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>