Side Navigation

X

GAT: RADOVI NA REALIZACIJI TRI VRIJEDNA PROJEKTA

GAT: RADOVI NA REALIZACIJI TRI VRIJEDNA PROJEKTA

Objavljeno: 17. 4. 2020.

U prigradskom naselju Gat u tijeku su radovi na realizaciji tri vrijedna projekta.

Riječ je o rekonstrukciji prilazne ceste do NK Gat. Projekt je to vrijedan 424.363.,75 kn s PDV-om, a radove izvodi tvrtka Gebruder d.o.o. Rok dovršetka radova je 30. lipnja 2020. godine.

Kod vatrogasnog doma pri završetku je gradnja sjenice vrijedne 40.000 kn s PDV-om. Osim u Gatu, sjenice se grade i u Gorici, Bistrincima i Kitišancima, a radove izrade i montaže vrtnih sjenica u prigradskim naseljima izvodi tvrtka Elegra j.d.o.o. Rok za dovršetak radova je 31. svibnja 2020. godine. Prošle godine, takve sjenice sagrađene su u Veliškovcima, Bocanjevcima, Tiborjancima i Vinogradcima.

“Mobilnost u gradu Belišću” projekt je izgradnje biciklističke staze od Gata do Kitišanaca, vrijedan ukupno 4.282.627,50 kn s PDV-om. Radove izvodi tvrtka Gebruder d.o.o., a rok završetka je osam mjeseci od dana uvođenja u posao. Vrijednost ovoga projekta ponajprije je u iznimnoj značajnosti za sigurnost u prometu, ali zasigurno je od velikog značaja i za turističko-rekreativne aktivnosti.

Projekti su sufinancirani sredstvima fondova Europske unije i Grada Belišća.

Foto: Tin Lacković

Izvor: GAT: RADOVI NA REALIZACIJI TRI VRIJEDNA PROJEKTA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>