Side Navigation

X

FOTOGRAFSKI TEČAJ ZTK-A VALPOVO-BELIŠĆE

FOTOGRAFSKI TEČAJ ZTK-A VALPOVO-BELIŠĆE

Objavljeno: 14. 2. 2020.

U srijedu, 12. veljače 2020. u 18 sati započeo je u Domu tehnike Valpovo fotografski tečaj za početnike. Dvanaest polaznika odslušalo je prva dva sata predavanja uvoda u fotografiju.

Kroz prvo poglavlje “Postavke na aparatu i njihovo korištenje” nove i stare članove Fotokluba Valpovo vodio je tajnik Dragan Francuz. Projekcijom prezentacije odrađena je cjelina o nastanku i razvoju fotografije, analogni i digitalni fotoaparati, dijelovi fotoaparata, postavke na aparatu i njihovo značenje (blenda, ekspozicija, ISO, balans bijele boje).

Na velikom broju primjera pokazane su najčešće “greške” kod prvog korištenja uređaja za fotografiranje (fotoaparata, tableta, mobitela…), ali i one fotografije koje su dobile priznanja na natječajima.

Na sljedećem sastanku u srijedu detaljnije će biti raspravljano o postavkama na fotoaparatu i kako one oblikuju fotografiju.

Zainteresirani građani mogu se još uvijek uključiti u fotografski tečaj.

Dragan Francuz, tajnik

Izvor: FOTOGRAFSKI TEČAJ ZTK-A VALPOVO-BELIŠĆE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>