Side Navigation

X

Financijska potpora udrugama za 44 projekta u iznosu od 235.000 kuna

 

 NOVOSTI|

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, temeljem prijedloga povjerenstva za ocjenjivanje projektnih prijedloga od 24. ožujka i planiranih financijskih sredstava u gradskom proračunu za 2022. godinu, donio je odluku o odobravanju financijske potpore udrugama za 44 projekta u ukupnom iznosu od 235.000 kuna. Od tog iznosa, 70.000 kuna je namijenjeno projektima iz područja kulture, 6.000 kuna za tehničku kulturu i informatiku, 63.000 kuna za projekte su dobile udruge proistekle iz Domovinskog rata, 55.000 kuna je namijenjeno za projekte vezane uz zdravlje i socijalno – humanitarnu zaštitu, 4.000 kuna je iznos sufinanciranja za projekte iz područja ljudskih prava i sloboda, 29.000 kuna rasporedit će se za financiranje projekata za djecu i mlade, a 8.000 kuna namijenjeno je projektima za očuvanje okoliša.

Ugovore s predstavnicima udruga, koje su ispunile uvjete Javnog natječaja za financiranje projekata za 2022. godinu, danas, 25. travnja 2022. godine, potpisala je zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković. Potpisivanju ugovora prisustvovala je i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić, a voditeljica Odsjeka za predškolski odgoj, osnovno školstvo, kulturu i tehničku kulturu Monika Jurkin održala je kratko predavanje o pravilnoj prijavi projektnih prijedloga te pravdanju dodijeljenih i potrošenih sredstava na kraju programskog razdoblja.

Tekst: Monika Đogaš, Gradski radio Belišće
Foto: Tin Lacković

Izvor: Financijska potpora udrugama za 44 projekta u iznosu od 235.000 kuna | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Cisto

Žalosno je što je pojedinac potpisao ugovor, a nema ovlasti za potpis i pečat. Kako se to zove?

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>