Side Navigation

X

EU Week of Regions and Cities, Regiostars Award 2019

EU WEEK OF REGIONS AND CITIES, REGIOSTARS AWARD 2019

Objavljeno: 09. 10. 2019.

Predstavnici Grada Belišća, zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković i direktor Lokalne razvojne agencije grada Belišća sa suradnicom Vedranom Kopić sudjeluju na EU tjednu regija i gradova u Briselu, u sklopu kojeg će se održati i dodjela Regiostars nagrade za 2019. godinu.

Grad Belišće je među 24 finalista, kandidata za nagradu, koji su izabrani između 200 prijava.

Dodjela nagrada uslijedit će danas, 9. listopada 2019. godine s početkom u 20 sati.

Projekt RSOLE, u kojem je Grad Belišće nositelj projekta, a Grad Novi Sad i Općina Gorjani partneri, realiziran je u okviru programa Interreg IPA CBC Hrvatska – Srbija i zahvaljujući postignutim pokazateljima, na preporuku Upravljačkog tijela (Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU) prijavljen je u svibnju ove godine za ovu prestižnu nagradu koja se dodjeljuje svake godine najuspješnijim realiziranim projektima s područja cijele Europe.

Predstavnici gosti su Europske komisije i Odbora regija, koji su organizatori dodjele Regiostars nagrade.

U okviru EU tjedna regija i gradova organizirane su i brojne radionice na kojima su sudjelovali i predstavnici Grada Belišća zajedno s predstavnicima Upravljačkog tijela. Na ovim je radionicama, osim predstavljanja primjera dobre prakse, naglasak bio na mogućnostima i smjerovima razvoja koji će se financirati iz ESI fondova u razdovlju od 2021 – 2027.

Izvor: EU Week of Regions and Cities, Regiostars Award 2019 | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>