Side Navigation

X

Ekipe DVD-a Belišće na Zimskim KUP-ovima u brzom spajanju usisnog voda | Grad Belišće

EKIPE DVD-A BELIŠĆE NA ZIMSKIM KUP-OVIMA U BRZOM SPAJANJU USISNOG VODA

Objavljeno: 15. 1. 2019.

Natjecateljske ekipe DVD-a Belišće u zimskom periodu nastupile su na brojnim natjecanjima u brzom spajanju usisnog voda koje organiziraju Dobrovoljna vatrogasna društva Osječko-baranjske županije i šire.

Navedeno natjecanje je veoma atraktivno i zanimljivo za vatrogasne ekipe, s obzirom da je ovu vrstu natjecanja moguće organizirati unutar objekta na što ne utječe godišnje doba i vremenski uvjeti na otvorenom prostoru. Vatrogasne natjecateljske ekipe održavaju svoju uvježbanu vještinu i brzinu te su pripravni za daljnja natjecanja koja prethode tijekom godine.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišća ima dobro uvježbanu ekipu muških članova u „B“ kategoriji odnosno članova starijih od 30 godina, koja već dugi niz godina postiže zapažene rezultate, gdje im se vježba spajanja usisnog voda kreće oko 20 sekundi bez grešaka, što je među boljim rezultatima.

U proteklom periodu „B“ ekipa muških članova nastupila je na sljedećim natjecanjima i ostvarila odlične rezultate i to:

01.12.2018. – DVD Budrovci                – 2. mjesto od 2 ekipe;

15.12.2018. – DVD Sikirevci                – 1. mjesto od 3 ekipe;

22.12.2018. – DVD Harkanovci            – 2. mjesto od 4 ekipe;

12.01.2019. – DVD Velika Kopanica   – 1. mjesto od 6 ekipa.

 

Također, mlađa ekipa muških članova „A“, starosti do 30 godina, svojim nastupima na navedenim natjecanjima daje veliku nadu u njihovim rezultatima i to:

22.12.2018. – DVD Harkanovci            – 4. mjesto od 13 ekipe;

12.01.2019. – DVD Velika Kopanica   – 6. mjesto od 13 ekipa.

 

Ekipe se za vrijeme zimskog perioda konstantno uvježbavaju i maksimalno pripremaju za vatrogasna natjecanja, a što je ujedno dobra priprava operativnih članova za eventualne vatrogasne intervencije.

 

Zapovjednik VZG-a Belišće:  Dubravko Čovčić

Izvor: Ekipe DVD-a Belišće na Zimskim KUP-ovima u brzom spajanju usisnog voda | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>