Side Navigation

X

DVD Belišće: Dan otvorenih vrata

DVD BELIŠĆE: DAN OTVORENIH VRATA

Objavljeno: 22. 12. 2018.

DVD Belišće organizira radionicu za približavanje s vatrogasnom djelatnošću, gdje će se uz stručno vodstvo vatrogasaca kroz edukativno upoznavanje, igrice, zabavu i druženje pokušati animirati sve zainteresirane.

Radionica će se održati  5.1.2019. godine (subota) u vremenu od 10,00 do 14,00 sati u prostoru Vatrogasnog doma u Belišću.

DVD Belišće i ove školske godine 2018./2019.  organizira svake subote u 16,00 sati u prostoru Vatrogasnog doma susret djece uz učenje i pripremanje za vatrogasna natjecanja. Upis u  DVD je potpuno besplatan, a upisati se mogu djeca od najmanje 6 godina.

Molimo Vas da djeca budu, koliko je to moguće, redovna na susretima kako bi se što bolje pripremila za natjecanja. Molimo Vas da djecu na druženje pošaljete u sportskoj opremi (tenisice, hlače-tajice i obična bijela majica) nikako u japankama, sandalama, papučama, kako bismo smanjili mogućnost ozljeda.

Hvala na razumijevanju i suradnji!

Srdačan pozdrav, DVD Belišće!

Preuzmite:  Poziv i suglasnost roditelja

Izvor: DVD Belišće: Dan otvorenih vrata | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>