Side Navigation

X

DV “MASLAČAK” BELIŠĆE- NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ!!

DV “MASLAČAK” BELIŠĆE- NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ!!

Objavljeno: 16. 12. 2019.

Novoobnovljeni belišćanski vrtić “Maslačak” najljepši je dječji vrtić u Hrvatskoj!

 

Nakon 10 dana glasanja, 56 prijavljenih vrtića iz cijele Hrvatske, preko 30 tisuća lajkanja, dijeljenja i komentara, sada je i službeno – DV “Maslačak” uvjerljivi je pobjednik izbora i ponosno je ponio titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2019.!

Zahvaljujući podršci građana, roditelja, zaposlenika vrtića i same Gradske uprave koji su ga od prvih minuta nakon otvaranja glasovanja zdušno lajkali i dijelili, belišćanski vrtić od prvog je dana favorit u ovom izboru portala gradonačelnik.hr u kojem se natjecalo 56 vrtića iz 44 grada diljem Hrvatske, a koji je izazvao zaista nevjerojatan angažman građana, roditelja i gradskih uprava.

U proteklih 10 dana belišćanskom vrtiću dodijeljeno je 1.923 lajka, 271 put dijeljena je objava vrtića, a svoje oduševljenje i ljubav prema vrtiću iskazana je u preko 200 komentara.

Grad Belišće, koji ulaže znatne napore u pomoć najmlađim stanovnicima grada Belišća i prigradskih naselja, ponosan je na ovo titulu te ovim putem čestita na osvojenoj nagradi!

Izvor: DV “MASLAČAK” BELIŠĆE- NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ!! | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>