Side Navigation

X

Društvo Naša djeca grada Belišća: Još jedna akcija humanitarnog karaktera

 

 NOVOSTI| 

Jedna od posljednjih aktivnosti Društva Naša djeca grada Belišća u 2020. godini bila je humanitarnog karaktera, a cilj joj je bio potaknuti tihog, samozatajnog, ali izuzetno marljivog 14-godišnjeg Ivana da i nadalje bude na ponos ne samo svojoj obitelji i razredu, nego i svom gradu. Ivan, koji pohađa osmi razred, živi sa svojom obitelji u skromnim uvjetima, ali ima velike planove za budućnost. Za sada se zadržava na onim srednjoškolskim planovima – planira upisati školu za mesara ili autolakirera. Ono što najviše voli je nogomet, pa tako kaže da ne propušta niti jednu utakmicu ili trening belišćanskih nogometaša i jedva čeka da koronakriza prestane tako da ponovno može s tribina bodriti naše nogometaše.

Predsjednica DND-a Belišće Emma Torjanac Ivanu je odnijela poklone, među kojima je bilo odjeće i drugih sitnica, no najviše ga je obradovala nogometna lopta koju su mu poslali članovi Nogometnog kluba Belišće.

Izvor: Društvo Naša djeca grada Belišća: Još jedna akcija humanitarnog karaktera | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>