Side Navigation

X

Drugi Mjesec komedije u Belišću

 

 NOVOSTI|

Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće sa zadovoljstvom najavljuje 2. Mjesec komedije u Belišću. Riječ je o festivalu smijeha koji će kroz mjesec dana na belišćanskoj kazališnoj pozornici ugostiti četiri fantastične komedije i poznata kazališta.

Mjesec komedije, koji se drugi put održava uz potporu Ministarstva kulture RH i Grada Belišća, predstavit će četiri komedije različitog karaktera i za različite dobne skupine, čime organizatori žele približiti dramsku umjetnost i kvalitetne sadržaje široj publici.

Program Mjeseca komedije održat će se prema sljedećem rasporedu:

24. rujna (subota) u 20.00 sati – Babe bez kočnica, “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica”,

30. rujna (petak) u 20.00 sati – Scena Gorica, “Stambeno pitanje”,

7. listopada (petak) u 20.00 sati – Kerekesh Teatar, “Krtice”,

8. listopada (subota) u 11.00 sati – Teatar to go, ”Botaničari”, predstava za djecu u sklopu Dječjeg tjedna.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, za predstave “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica” i “Botaničari”, te po cijeni od 40 kuna, za predstave “Stambeno pitanje” i “Krtice”, možete već sada rezervirati na telefon 533-274, e-mail rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Izvor: Drugi Mjesec komedije u Belišću | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>