Side Navigation

X

Donacija Powerlifting klubu

DONACIJA POWERLIFTING KLUBU

Objavljeno: 02. 11. 2018.

U srijedu 31.10. Grad Belišće donirao je Powerlifting klubu olimpijske utege i olimpijsku šipku. Zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić uručili su predsjedniku kluba Ivanu Schoblocheru i članovima kluba ovu donaciju u vrijednosti 5 082 kn.
Podsjećamo kako su prije mjesec dana članovi kluba postigli izuzetan uspjeh. 29. rujna održano je powerlifting natjecanje u Velikoj Gorici gdje je Ivan Schoblocher u kategoriji do 93 kg podigao 182,5 kg čime je bio prvi u kategoriji i apsolutni pobjednik natjecanja. Dino Marković je bio prvi u kategoriji kadeta do 74 kg i prvi apsolutno s podignutih 105 kg, a Robert Klanjšček je bio prvi u kategoriji do 66 kg kadeti te drugi apsolutno u kadetima s podignutih 95 kg.

Ovo natjecanje bilo je uvertira za državno prvenstvo u prosincu, a za koje se članovi kluba pripremaju te opravdano očekuju dobre rezultate.

Izvor: Donacija Powerlifting klubu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>