Side Navigation

X

Dodijeljene nagrade za najuređeniju okućnicu, balkon i prigradsko naselje

DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJUREĐENIJU OKUĆNICU, BALKON I PRIGRADSKO NASELJE

Objavljeno: 24. 10. 2018.

Akcija “Volim Hrvatsku” provodila se pod geslom “Više cvijeća – manje smeća”, a u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća, u svibnju je bio raspisan natječaj za najuređeniju okućnicu, najuređeniji balkon i najuređenije prigradsko naselje. Danas su najuspješnijima u svakoj kategoriji dodijeljene nagrade, a na trudu su svim kandidatima čestitali zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić i voditeljica ureda Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković sa svojim suradnicima, Mirjanom Klen i Antoniom Sobolom.

Komisija, u kojoj su bile Janja Čeliković, Antonija Andrašek Barić i Mirjana Klen, nije imala lak zadatak, no kažu kako su uživale obilazeći prijavljene kandidate i ocjenjujući njihov trud i nastojanje da svoj okoliš učine ljepšim ne samo sebi, nego i svim sugrađanima i gostima koji dolaze u naš kraj. Novčane nagrade, koje su osvojili najupješniji u ovom natječaju, zasigurno će dobro doći za još ljepše i bogatije uređenje u narednom razdoblju.

Prvo mjesto u kategoriji najuređenije okućnice podijelile su Pavica Miličević iz Belišća i Tihana Barić iz Bocanjevaca (1.000 kuna), drugo je mjesto osvojio Ivan Čukanec iz Belišća (750 kuna), a treće Zlatko Sabljak iz Bistrinaca (500 kuna). Najuređeniji balkon je imala Božana Piškorjanac iz Bocanjevaca (1.000 kuna), dok je drugo mjesto u ovoj kategoriji pripalo njenoj sumještanki Anki Mandić (750 kuna). Najuređenijim prigradskim naseljem su proglašeni Bocanjevci (2.000 kuna), iza njih je Gorica Valpovačka (1.000 kuna), dok su Bistrinci bili treći (750 kuna).

Tekst: Monika Đogaš

Fotografije: Tin Lacković

Izvor: Dodijeljene nagrade za najuređeniju okućnicu, balkon i prigradsko naselje | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Branko

Bilo bih lijepo da su slikane nagrađene okućnice ili balkoni da svi uživamo u ljepoti.

Wooden full-Year pricing

Нi! Ι will be folⅼowing youг website foг some time now after ѡhich got thhe
courage to travel forward ɑnd ɡive ʏоu ɑ shouyt оut
of Porter Texas!

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>