Side Navigation

X

Dječji tjedan u belišćanskom Centru za kulturu

 

 NOVOSTI| 

Nakon postavljanja prve slikovnice na otvorenom “U našemu šumarku”, koja je izmamila veliko zanimanje malih i velikih čitatelja, u belišćanskom Centru za kulturu nastavljeno je obilježavanje Dječjeg tjedna.

U petak, 8. listopada, prostore Centra za kulturu posjetila je vrtićka skupina Limači iz Dječjeg vrtića “Maslačak” sa svojim odgojiteljicama Sandrom i Brankom. Djeca su u obilasku naučila na koje sve načine izvođači mogu nastupati u kazalištu, kako izgleda kazališna dvorana te kako se pristojno ponašati u kazalištu. Za potpun dojam,  djelatnici Centra za kulturu Dominik i Zvonimir rasplesali su djecu veselim pjesamama, a nije izostao ni hit “Kad si sretan”.

Potom su istog dana u goste došli učenici 3. d razreda OŠ Ivana Kukuljevića Belišće s učiteljicom Karmen Soldo na kreativnu radionicu koju se vodila djelatnica Centra Bojana Reçica. Radionica je bila nastavak odlične suradnje na izradi slikovnice, a učenici su izradili portret šumske životinje od kutija za jaja, rasvjetni lanac ukrasili jesenskim lišćem, a naučili su i decoupage tehniku na drvenim kutijicama.

Izvor: Dječji tjedan u belišćanskom Centru za kulturu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>