Side Navigation

X

DELEGACIJA GRADA BELIŠĆA U SLUŽBENOM POSJETU BIOGRADU NA MORU

DELEGACIJA GRADA BELIŠĆA U SLUŽBENOM POSJETU BIOGRADU NA MORU

Objavljeno: 13. 1. 2020.

Zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, voditelj Odsjeka za sport, tjelesnu kulturu, turizam, zdravstvo i socijalnu skrb Branimir Kolarić, voditeljica Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković i stručni suradnik Armando Bičak boravili su u službenom posjetu gradu Biogradu na Moru povodom obilježavanja Dana Grada i blagdana sv. Stošije. Time je nastavljena prijateljska suradnja Grada Belišća i Grada Biograda na Moru.

U petak, 10. siječnja 2020. godine, delegacija je nazočila svečanoj sjednici Gradskog vijeća u sportskoj dvorani biogradske Srednje škole. Uz delegaciju Grada Belišća, svečanoj su sjednici nazočili predstavnici Zadarske županije, župan Božidar Longin i njegovi zamjenici, zamjenik gradonačelnika grada Zadra Ante Babić, predstavnici brojnih prijateljskih gradova i općina iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Mađarske te ostali uzvanici i gosti.

U nazočnosti uzvanika i gostiju te članova biogradskog Gradskog vijeća, svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Gradskog vijeća Tonči Šangulin, a prigodnim se govorom obratio  gradonačelnik grada Biograda na Moru Ivan Knez.

U subotu, 11. siječnja 2020. godine, u čast proslave Dana grada Biograda na Moru i blagdana  sv. Stošije održana je jubilarna 20. međunarodna Regata sv. Stošije u organizaciji Grada i domaćeg Yacht cluba Biograd. Riječ je o već tradicionalnoj regati koja okuplja sudionike gradova-prijatelja Biograda na Moru iz Hrvatske i europskih zemalja, a poznata je u nautičkim krugovima diljem Hrvatske i Europe.

Među brojnim ekipama, ekipa Grada Belišća osvojila je 1. mjesto u svojoj grupi.

Delegacije su obišle i imanje OPG-a Roca, proizvođača pršuta i drugih suhomesnatih proizvoda koje je ujedno i poznato izletničko odredište.

Izvor: DELEGACIJA GRADA BELIŠĆA U SLUŽBENOM POSJETU BIOGRADU NA MORU | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>