Side Navigation

X

Darivani slavljenički bračni parovi povodom Valentinova

no images were found

 NOVOSTI| 

U petak, 12. veljače 2021. godine, predstavnici Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i direktorica Turističke zajednice Mirjana Klen, obišli su bračne parove koji ove godine slave zlatni i dijamantni pir povodom Valentinova.

Zbog aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom tradicionalnu proslavu zlatnog i dijamantnog pira ove godine nije bilo moguće upriličiti, stoga su Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća organizirali darivanje bračnih parova u njihovim domovima pridržavajući se svih epidemiološka mjera.

Na Javni poziv prijavilo se ukupno 22 bračna para, 4 bračna para koji slave 50 godina, 12 bračnih parova koji slave 55 godina i 6 bračnih parova koji slave 60 godina zajedničkog bračnog života.

Zamjenik gradonačelnika i direktorica Turističke zajednice čestitali su bračnim parovima ove značajne obljetnice prigodno ih darivavši. Svaki je bračni par dobio novčani poklon u iznosu od 500 kuna, damama su uručene ruže, a supružnicima butelje vina. Osim toga, svaki je bračni par dobio i prigodnu svadbenu tortu.

Ovom prigodom Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća čestitaju DIJAMANTNI PIR: 60 godina bračnog života – Božici i Miroslavu SLAČANAC, Milki i Vinku PERNJEK, Mariji i Franji HAJSEK i Mariji i Andriji ALADIĆ, 55 godina bračnog života – Veri i Draganu OSTOJIĆ, Ani i Stjepanu ŠPOLJARIĆ, Ani i Željku KLANJŠĆEK, Katici i Ivanu PRIBANIĆ, Anki i Franji MANDIĆ, Pavici i Josipu ABRAMIĆ, Ani i Josipu ŠABJAN, Mariji i Stjepanu BENČIĆ, Štefici i Josipu POLJAK, Milki i Marijanu ZEKIĆ, Ireni i Stjepanu MINARIK i Vjekoslavi i Stjepanu IVANKOVIĆ te ZLATNI PIR: 50 godina bračnog života – Mariji i Ivanu NAJCER, Ružici i Tomislavu ŠAŠEK, Katici i Ivanu KOMAROMI, Katici i Ivanu KLOBUČAR, Kati i Jozi SABO i Milici i Stjepanu MIRKOVIĆ.

Tekst: Mirjana Klen, direktorica Turističke zajednice grada Belišća

Foto: Tin Lacković

Izvor: Darivani slavljenički bračni parovi povodom Valentinova | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>