Side Navigation

X

ČLANOVI BELIŠĆANSKOG UHDDR-A NA POSLJEDNJEM SUSRETU SA SVOJIM DUHOVNIKOM FRA DARIJEM

ČLANOVI BELIŠĆANSKOG UHDDR-A NA POSLJEDNJEM SUSRETU SA SVOJIM DUHOVNIKOM FRA DARIJEM

Objavljeno: 03. 7. 2020.

U srijedu, 1, srpnja 2020. godine, članovi belišćanskog UHDDR-a sastali su se u samostanu u Belišću na posljednjem susretu s njihovim duhovnikom fra Darijem Micanom. Naime, fra Darija Provincija šalje na postdiplomski studij tako da napušta Župu Belišće.

Predsjednik UHDDR-a Zlatko Rogač zahvalio je fra Dariju na svemu što je učinio za članove UHDDR-a tijekom posljednje gotovo tri godine. Zahvalio mu je na duhovnoj pomoći, susretima, misama, propovijedima i molitvama koje je predvodio te mu uručio zahvalnicu koja će ga podsjećati na rad s nama i na zahvalnost koju mu izražavamo.

Na koncu susreta fra Dario je zahvalio svim članovima UHDDR-a za suradnju kako na duhovnoj tako i na ljudskoj razini. Zahvalio je za odličnu komunikaciju između Župe i Udruge, sudjelovanju na susretima, misama i pomoći u organizaciji svih većih događaja u Župi Belišće. Pozvao nas je da jačamo zajedništvo i promičemo dostojanstvo Domovinskog rata i zaslugu branitelja.

Fra Dariju još jednom zahvaljujemo te želimo Božji blagoslov i uspjeh na postdiplomskom studiju.

Predrag Trbojević, tajnik UHDDR-a

Izvor: ČLANOVI BELIŠĆANSKOG UHDDR-A NA POSLJEDNJEM SUSRETU SA SVOJIM DUHOVNIKOM FRA DARIJEM | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>