Side Navigation

X

Član DVD-a Belišće na dvodnevnom osposobljavanju u Karlovcu

 

 NOVOSTI|

Dana 8. i 9.11.2022. godine u Karlovcu je održano dvodnevno osposobljavanje u okviru međunarodnog projekta „Vatrogasci u podizanju pripravnosti i svijesti u području prometne sigurnosti“.

Ovo je treće po redu osposobljavanje vatrogasnih instruktora na temu spašavanja u prometnim nesrećama, a u sklopu projekta čiji su partneri Hrvatska vatrogasna zajednica i CTIF Norway. U osposobljavanju sudjeluju vatrogasci iz cijele RH, kao i predstavnici županijskih zavoda za hitnu medicinu te po 3 vatrogasna instruktora iz Norveške i Slovenije. Na osposobljavanje su pozvane sve vatrogasne zajednice te će tijekom dva dana obuke ovdje biti vatrogasci iz cijele Hrvatske.

Na osposobljavanju su sudjelovali i pripadnici Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije: Željko Čakalić – DVD Belišće, Luka Vuksanić, Domagoj Valdin – DVD Valpovo, Goran Kerovec – JVP Beli Manastir, Ivan Klemen – DVD Đakovo.

Navedena radionica zasigurno je pružila neke nove informacije i obogatila spoznaje s novim iskustvima i informacijama kojih je bilo na pretek.

Dubravko Čovčić

Izvor: Član DVD-a Belišće na dvodnevnom osposobljavanju u Karlovcu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>