Side Navigation

X

Čitajmo o ljubavi

 

 NOVOSTI| 

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizirala je u srijedu, 10. veljače 2021., zanimljivu aktivnost za djecu u suradnji s Dječjim vrtićem Maslačak Belišće.

Povod te aktivnosti je nadolazeće Valentinovo koje su belišćanske knjižničarke odlučile obilježiti akcijom čitanja dječjih slikovnica o ljubavi. Upravo zato mališani vrtićke skupine Kikići rado su se odazvali pozivu da posjete Knjižnicu. Došli su zajedno sa svojim odgojiteljicama Dragicom Jančikić i Aleksandrom Šrepfler kako bi s knjižničarkom Dijanom Milišić-Zečević pročitali poučnu slikovnicu koja govori koliko je ljubav važna i zašto je treba osjećati i dijeliti. Nakon što su pažljivo poslušali što im je knjižničarka pročitala, Kikići su razgovarali s njom i sa svojim odgojiteljicama o tome što za njih znači ljubav, prema kome je osjećaju i kako ju doživljavaju. I ovoga puta pokazali su svoja poprilično mudra i zrela razmišljanja o jednoj od najvažnijih supstanci života.

Bila je ovo još jedna od aktivnosti koje će Gradska knjižnica i čitaonica Belišće provoditi tijekom 2021. koju je Ministarstvo kulture proglasilo Godinom čitanja u Hrvatskoj.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: Čitajmo o ljubavi | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>