Side Navigation

X

ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA

Objavljeno: 05. 8. 2020.

Obilježavajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, s ponosom se prisjećamo veličanstvene oslobađajuće akcije, vojno-redarstvene operacije Oluja i svih onih čija je žrtva pridonijela da danas živimo u slobodnoj i neovisnoj domovini Hrvatskoj.

Osobitu zahvalnost izražavamo svim našim braniteljima i njihovim obiteljima na žrtvi koju su podnijeli u borbi za slobodu i neovisnost Hrvatske, a s posebnim pijetetom i zahvalnošću prisjećamo se hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje naše Domovine.

Svim stanovnicima Belišća i prigradskih naselja te cijele Valpovštine, a posebno našim braniteljima, stradalnicima Domovinskog rata te obiteljima nestalih i poginulih hrvatskih branitelja Grad Belišće čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Izvor: ČESTITKA POVODOM DANA POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DANA HRVATSKIH BRANITELJA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>