Side Navigation

X

Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

 

 NOVOSTI| 

S osjećajem zajedništva, ponosa i sreće prisjećamo se 5. kolovoza 1995. godine i veličanstvene oslobađajuće akcije, vojno-redarstvene operacije Oluja slaveći povijesni uspjeh hrvatskih branitelja i hrvatskog naroda te ostvarenje sna o neovisnoj i suverenoj hrvatskoj državi.

Obilježavajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja osobitu zahvalnost izražavamo svim našim braniteljima i njihovim obiteljima na žrtvi koju su podnijeli u borbi za slobodu i neovisnost Hrvatske, a s posebnim pijetetom i zahvalnošću prisjećamo se hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje naše Domovine kao zalog naše bolje budućnosti.

Svim stanovnicima Belišća i prigradskih naselja, a posebno našim braniteljima, stradalnicima Domovinskog rata te obiteljima nestalih i poginulih hrvatskih branitelja Grad Belišće čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Izvor: Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>