Side Navigation

X

ČESTITKA IZ PRIJATELJSKOG GRADA RADOVIŠA

ČESTITKA IZ PRIJATELJSKOG GRADA RADOVIŠA

Objavljeno: 17. 4. 2020.

Iz prijateljskog grada Radoviša, iz Republike Sjeverne Makedonije, pristigla je čestitka građanima grada Belišća povodom Uskrsa i Dana Grada, 1. svibnja.

Za gospodina Dinka Burića gradonačelnika grada Belišća!

Poštovani gradonačelniče,

dopustite mi da se u svoje osobno ime i u ime građana općine Radoviš čestitam uskršnje praznike i poželim puno zdravlja Vama, Vašoj obitelji, suradnicima i građanima grada Belišća.

U ovom teškom razdoblju u kojemu se suočavamo s pandemijom virusa COV-19 ne preostaje nam ništa drugo nego zajednički se boriti kako bi ga što brže savladali i vratili naše općine na pravi kolosijek i normalno odvijanje aktivnosti.

Želimo se iskreno zahvaliti na dosadašnjoj suradnji koju je općina Radoviš imala s gradom Belišćem i nadamo se dugom prijateljstvu između naših država, Republike Hrvatske i Republike Sjeverne Makedonije. Zajedno ćemo pojačati našu suradnja na polju kulture, turizma, obrazovanja, životne sredine, Europskih projekata i nadam se skorom početku implementacije određenih zajedničkih aktivnosti koje će još unaprijediti prijateljstvo naših građana.

Također mi dopustite da Vam u svoje osobno ime, i u ime građana općine Radoviš, čestitam 1. svibnja, Dan grada Belišća sa željom za puno zdravlja i uspjeha na svakom polju života.

S poštovanjem,

Općina Radoviš
gradonačelnik Gerasim Konzulov

Izvor: ČESTITKA IZ PRIJATELJSKOG GRADA RADOVIŠA | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>