Side Navigation

X

BROŠEVI I PRIVJESCI NA RADIONICI

BROŠEVI I PRIVJESCI NA RADIONICI

Objavljeno: 15. 6. 2019.

Već šesnaesta po redu kreativna radionica u ovoj godini održana je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine. Na njoj je deset djevojčica osnovnoškolskog uzrasta naučilo kako na maštovit i kreativan način način napraviti broš i privjesak za ključeve. Za to im je trebala spužvasta guma, raznobojne perlice i šljokice te srebrni ili zlatni lančić. Kako uobličiti male žabe, jabuke, sladolede, leptire, bombone, bubamare i lubenice pokazala im je voditeljica radionice knjižničarka Jasna Andrišić.

I ova radionica je pokazala kako djeca mogu lijepo i korisno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, a u ove vruće dane, klimatizirana knjižnica je pravi i ugodni prostor za to.

Belišćanska knjižnica nastavit će s organiziranjem radionica i dalje, a sve informacije moći će se pratiti na njihovoj Facebook i web stranici.

Tekst: Jasna Andrišić,

Foto: Dijana Milišić-Zečević

Izvor: BROŠEVI I PRIVJESCI NA RADIONICI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>