Side Navigation

X

BOŽIĆNI KREATIVNI ČETVRTAK U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

BOŽIĆNI KREATIVNI ČETVRTAK U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Objavljeno: 19. 12. 2019.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće održana je prigodna kreativna radionica za djecu povodom božićnih blagdana. Dan za kreativno stvaranje opet je bio četvrtak, 19. prosinca 2019., a radionicu je održala Belišćanka Anica Bračevac. Ona se već dugi niz godina intenzivno bavi kreativnim radom i kao članica Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja i Zajednice Vjera i svjetlo-Betlehem iz Belišća često održava razne radionice za ostale članove Udruge i Zajednice.

Na ovoj radionici sudjelovalo je osam osnovnoškolaca kojima je Anica pokazala kako napraviti predivne anđele od bijelog krep papira i stiropornih kuglica. Svi su učenici uspješno napravili svoje male papirne anđele koje su dodatno ukrasili vrpcama božićnih motiva, zlatnim šljokicama, perlicama i zlatnim ukrasnim žicama. U pravom blagdanskom ozračju dobro su se zabavili i naučili neke nove kreativne trikove.

Bila je ovo trideset i treća kreativna radionica koju je Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizirala ove godine. Taj kreativni dio svoga djelovanja Knjižnica će vrijedno nastaviti i u 2020. godini.

Tekst i fotografije: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Izvor: BOŽIĆNI KREATIVNI ČETVRTAK U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>