Side Navigation

X

BOŽIĆNI KONCERTI GLAZBENE ŠKOLE

BOŽIĆNI KONCERTI GLAZBENE ŠKOLE

Objavljeno: 24. 12. 2019.

Prvi dio božićnog koncerta svih glazbenih odjela održan je 18. prosinca 2019. godine u dvorani Glazbene škole u Belišću. Koncert je započeo nastupom malog zbora “Igra”, a nastavio se izmjenjivanjem solističkih nastupa kao i komornih nastupa. Pred prepunom dvoranom publike naši dragi učenici pokazali su napredak u tehničkom i muzikalnom smislu učinivši njihove roditelje i profesore vrlo ponosnima na njihova ostvarenja.

U četvrtak, 19. prosinca 2019. godine, mnogobrojna publika je uživala u božićnom koncertu naših učenika drugi dan zaredom. Koncert se održao u Velikoj dvorani centra kulture “Matija Petar Katančić” Valpovo. Na početku su nastupili polaznici glazbene igraonice, a zatim su nas u malu Božićnu čaroliju uveli polaznici plesnog odjela. Izmjenjivali su se solistički nastupi i komorni sastavi da bi se koncert zaokružio nastupom našeg velikog zbora.

Čestitke svim učenicima, njihovim profesorima i roditeljima što su nas na najbolji način uveli u predblagdansko raspoloženje.

Danijel Čehajić

Izvor: BOŽIĆNI KONCERTI GLAZBENE ŠKOLE | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>