Side Navigation

X

BELIŠĆANSKI VRTIĆ U IZBORU ZA NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ – TREBAJU VAŠE LAJKOVE ZA POBJEDU!

BELIŠĆANSKI VRTIĆ U IZBORU ZA NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ – TREBAJU VAŠE LAJKOVE ZA POBJEDU!

Objavljeno: 06. 12. 2019.

Novoobnovljeni belišćanski Dječji vrtić „Maslačak“ u utrci je za izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj!

Izbor organizira portal gradonačelnik.hr, a u utrku za ovu prestižnu titulu uključilo se 56 vrtića iz 42 grada iz čitave Hrvatske.

Glasovati možete na Facebook stranici na kojoj su abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasanje je otvoreno do ponedjeljka, 16. prosinca u podne, kada će biti prebrojani lajkovi i objavljeni pobjednici.

Važno je naglasiti kako se u zbrajanju glasova računaju lajkovi na objavu, odnosno čitavu galeriju fotografija, a ne pojedinačne fotografije vrtića.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, stoga ovim putem pozivamo sugrađane da svojim glasovima podrže naš dječji vrtić i dijele njegovu objavu.

Cilj je ovoga izbora na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane.

Link za glasovanje: https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/2509206859361784?comment_id=2513889872226816&notif_id=1575617595127831&notif_t=feedback_reaction_generic

Izvor: BELIŠĆANSKI VRTIĆ U IZBORU ZA NAJLJEPŠI VRTIĆ U HRVATSKOJ – TREBAJU VAŠE LAJKOVE ZA POBJEDU! | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>