Side Navigation

X

Belišćanski umirovljenici besplatno na kupanje u Bizovačke toplice

BELIŠĆANSKI UMIROVLJENICI BESPLATNO NA KUPANJE U BIZOVAČKE TOPLICE

Objavljeno: 11. 8. 2020.

Na 37. sjednici Gradskog vijeća grada Belišća, koja je održana krajem lipnja, usvojena je odluka o jednom projektu, za koji je sam gradonačelnik Dinko burić rekao da mu je izuzetno drag. Radi se o programu plivanja i rekreacije u vodi za umirovljenike i osobe starije životne dobi.

-Ovo je novi projekt koji izražava poštovanje prema našim umirovljenicima. Kroz ovaj projekt oni će imati mogućnost besplatnog odlaska na kupanje u Bizovačke toplice. Dakle, devet mjeseci u godini, od rujna do lipnja, kad ne radi bazen u Belišću na koji već godinama imaju besplatan ulaz, Grad Belišće će umirovljenicima sa svog područja plaćati prijevoz i ulaz na kupalište Sunčanih toplica, objasnio je gradonačelnik Belišća te dodao kako će tijekom provođenja projekta, dva puta tjedno po 25 umirovljenika tako odlaziti na kupanje (ne uvijek iste osobe). Preciznije, kaže gradonačelnik, tjedno 50 umirovljenika, 200 mjesečno, što kroz devet mjeseci znači 1.800 umirovljenika i osoba starije životne dobi bit će u prilici besplatno se odvesti do Bizovca, uživati na kupanju i sigurno se vratiti kući.

Dakle, tijekom srpnja i kolovoza, umirovljenici i građani starije životne dobi s područja Belišća i prigradskih naselja imali su mogućnost besplatnog kupanja od 18 do 20 sati na belišćanskom bazenu. Već sada se primaju prijave za odlazak na kupanje u Bizovačke toplice. Svi zainteresirani se mogu svakog radnog dana prijaviti u Matici umirovljenika grada Belišća. U suradnji Grada i Matice umirovljenika organiziran je besplatan prijevoz do Bizovca i ulaz na Bizovačke toplice i to od 1. rujna svakog ponedjeljka i četvrtka. Polazak autobusa će biti u 10 sati ispred Doma umirovljenika, a povratak u 17 sati.

Izvor: Belišćanski umirovljenici besplatno na kupanje u Bizovačke toplice | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>