Side Navigation

X

Belišćanski UHDDR u Slavonskom Brodu

BELIŠĆANSKI UHDDR U SLAVONSKOM BRODU

Objavljeno: 14. 11. 2018.

Proteklog vikenda  20. godinu za redom održan je malonogometni turnir UHDDR- u Slavonskom Brodu, u znak sjećanja na sve poginule članove udruge i branitelje. Turnir je okupio velik broj sudionika, među kojima su bili i članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Belišće. Kako su istaknuli organizatori ovog sportskog natjecanja, zajedništvo je temelj UHDDR-a, a upravo je ovaj malonogometni turnir prigoda da se to zajedništvo i potvrdi.

Članovi belišćanskog UHDDR-a i ove će se subote priključiti obilježavanju Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, koji u subotu, 17. Studenoga 2018. godine organizira Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Valpovštine pod nazivom „I u mom gradu Vukovar svijetli“, a sljedećeg dana, na 27. obljetnicu vukovarske tragedije, s mnogobrojnim suborcima i sugrađanima posjetit će grad heroj – Vukovar te ondje odati počast svim žrtvama za slobodu Hrvatske.

Izvor: Belišćanski UHDDR u Slavonskom Brodu | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>