Side Navigation

X

Belišćanski UHDDR osigurao sanitarne pakete za svoje članove

 

 NOVOSTI| 

U suradnji sa središnjicom Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, UHDDR Belišće je za svoje članove osigurao sanitarne pakete vrijedne više od 17.000 kuna, koji su financirani iz sredstava Ministarstva hrvatskih branitelja putem javnog poziva za financiranje/sufinanciranje aktivnosti psihološkog i socijalnog osnaživanja te podizanja kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Zbog epidemiološke situacije, društvene prostorije belišćanskog UHDDR-a su do daljnjega zatvorene, ali će biti organizirana dežurstva za podjelu paketa. Članovi udruge bit će telefonski obavješteni o terminu dolaska po svoj paket, kako bi se mogle ispoštovati sve epidemiološke mjere i preporuke. Vodstvo UHDDR-a Belišće moli sve one koji su mijenjali broj telefona ili imaju kakvo pitanje, da se od 18 do 21 sat jave na broj 031 664 001.

Monika Đogaš, Gradski radio Belišće

Izvor: Belišćanski UHDDR osigurao sanitarne pakete za svoje članove | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>