Side Navigation

X

Belišćanski superglas – 24. natjecanje pjevača amatera

 NOVOSTI|

U petak, 11. studenog 2022. godine, u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se 24. natjecanje pjevača amatera “Belišćanski superglas”. Ovo je drugi program po redu u okviru 45. Rombergovih glazbenih večeri.

I ove godine, natjecatelji će se boriti za titulu najljepšeg glasa Belišća, a pratit će ih Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće. Ovaj glazbeni program održava se 24. put, a uz stručni žiri, koji će odabrati tri najbolja kandidata, i publika će sudjelovati u odabiru belišćanskog superglasa. Za najbolje natjecatelje, Amatersko kazalište Belišće pripremilo je vrijedne i prigodne nagrade. Tijekom pauze za donošenje odluke, publiku će zabavljati acoustic duo Andreja Kristić i Matej Vidranski.

Ulaznice za “Belišćanski superglas”, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na telefon 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Izvor: Belišćanski superglas – 24. natjecanje pjevača amatera | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>