Side Navigation

X

BELIŠĆANSKI LIST U 2019. GODINI

BELIŠĆANSKI LIST U 2019. GODINI

Objavljeno: 10. 1. 2020.

Od prvog broja koji se, pred građanima grada Belišća, pojavio u svibnju 2015. godine, Belišćanski se list dosad afirmirao ne samo kao službeno glasilo Grada, već kao i omiljena tiskovina koju mnogi iz mjeseca u mjesec željno iščekuju kako bi se informirali o aktualnostima i novostima iz gradskog života.

Podsjećamo, novine se svakog mjeseca tiskaju u nakladi od 4000 primjeraka te se već petu godinu dostavljaju na adrese svih kućanstava na području našeg grada i prigradskih naselja.

Belišćanski se list redovito objavljuje i na web stranici Grada Belišća na sljedećem linku https://www.belisce.hr/beliscanski-list/

U protekloj, 2019. godini, objavljeno je 12 brojeva Belišćanskog lista (48.-59.), u brojkama to je 376 stranica324 naslova i 743 fotografije.

Tim koji radi na realizaciji belišćanskog mjesečnika, veseli činjenica kako se Belišćanski list afirmirao kao glasilo putem kojeg građani svakog mjeseca dobivaju točnu, kvalitetnu i transparentnu informaciju te će i dalje bilježiti, prenositi i fotografijom ovjekovječavati sve najvažnije događaje na području našega grada.

Izvor: BELIŠĆANSKI LIST U 2019. GODINI | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>