Side Navigation

X

Belišćanski Dragovoljci u Svetom Filip i Jakovu od 18 do 20. listopada 2019.

 

PODIJELITE OVU OBJAVU

 

U organizaciji Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata, održano je 25. po redu tradicionalno edukativno-sportsko-kulturno-društveno rekreativno okupljanje hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata.
Okupljanje dragovoljaca održalo se u Svetom Filipu i Jakovu u turističkom naselju “Margarita Maris”
Prije samih natjecanja i druženja, dragovoljci su posjetili mjesto obilježje svih poginulih hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata, položili vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja u Sv. Filip i Jakovu.
Kao i svake godine, veliki broj udruga i njihovih članova, kao i brojni gosti i uzvanici, okupili su se i prijateljski družili uz natjecanje u sportskim disciplinama kao što su :

  • malonogometni turnir
  • elektronski pikado
  • stolni nogomet
  • viseća kuglana
  • belot i briškule

Belišćanski dragovoljci i ove godine su imali zapažene rezultate natjecanja, koje nam je izborio naš član udruge Davor Farkaš, u disciplini “Elektronski pikado” i ujedno osvojio pehar za drugo mjesto u navedenoj disciplini.
Tako da i ove godine Belišćanski dragovoljci, vračaju se u svoje Belišće s peharom u rukama…

tekst: Predrag Trbojević, tajnik

Izvor: Belišćanski Dragovoljci u Svetom Filip i Jakovu od 18 do 20. listopada 2019. – UHDDR Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>