Side Navigation

X

Belišćani odali počast Vukovaru

 

 NOVOSTI|

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u četvrtak, 17. studenoga, Koordinacija udruga iz Domovinskog rata Valpovštine u suradnji s Gradom Belišćem organizirala je prigodan program “I u mom gradu Vukovar svijetli“, koji je počeo uz himnu i domoljubne pjesme.

Predstavnici Grada Belišća, predvođeni zamjenicom gradonačelnika Ljerkom Vučković, predsjednik Gradskog vijeća Dario Fletko s članovima, predstavnici braniteljskih i drugih udruga i institucija, te mnogi Belišćani svojom su svijećom odali počast gradu heroju sjećajući se svih onih koji su podnijeli najveću žrtvu u obrani grada i za slobodu Hrvatske.

Prigodan recital održale su učenice Sara Berak i Patricia Pilav, uz podršku profesorice Jasne Vuković, dok je službu riječi i prigodnu molitvu predvodio belišćanski župnik fra Marko Neretljak.

Foto: Tin Lacković

Izvor: Belišćani odali počast Vukovaru | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>