Side Navigation

X

BELIŠĆANI GOSTOVALI NA MANIFESTACIJI “11. MIRISI BOŽIĆA U KONAVLIMA”

BELIŠĆANI GOSTOVALI NA MANIFESTACIJI “11. MIRISI BOŽIĆA U KONAVLIMA”

Objavljeno: 02. 1. 2019.

Predstavnici grada Belišća predvođeni zamjenikom gradonačelnika Domagojem Varžićem i voditeljicom ureda Turističke zajednice grada Belišća Janjom Čeliković gostovali su na 11. po redu manifestaciji “Mirisi Božića u Konavlima” od 28. do 30. prosinca 2018. godine.

Ostali predstavnici grada Belišća koji su gostovali u Konavlima bili su: povjerenik prigradskog naselja Bistrinci Rade Bagarić,  vijećnice TZ grada Belišća Ana Puljek i Marija Kušić, vijećnik TZ grada Belišća i vlasnik OPG-a “Kulen Novosel” Slađan Novosel te komunalni redar u gradskoj upravi Marko Anić.

Uz Belišćane manifestaciju su posjetili i članovi udruge vinogradara i vinara “Martinovo brdo” etno sela Gajić koji su ujedno i poveznica naših regija, Konavala te Slavonije i Baranje.

“Mirisi Božića u Konavlima” tradicionalna je manifestacija u ruralnom turizmu te najznačajnija turistička manifestacija ruralnog turizma u Konavlima koja u najvećem dijelu počiva na sve brojnijoj i bogatijoj ponudi konavoskih agroturizama, iznimnim prirodnim ljepotama i specifičnostima te tradiciji i kulturnom naslijeđu.

Belišćani i Baranjci su predstavili svoju gastro i eno ponudu na „Danima otvorenih vrata“ koji su se održavali u sklopu manifestacije “11. Mirisi Božića u Konavlima” te izazvali veliko zanimanje za slavonsko-baranjske specijalitete među mnogobrojnim posjetiteljima.

Gostovanje Belišćana i Baranjaca u Konavlima nastavak je dugogodišnje turističke, gospodarske i kulturne suradnje i razmjene znanja, ideja i iskustava s udrugom Agroturizam iz Konavala.

Turistička zajednica grada Belišća

Izvor: BELIŠĆANI GOSTOVALI NA MANIFESTACIJI “11. MIRISI BOŽIĆA U KONAVLIMA” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>