Side Navigation

X

“Bel Jingle Bells”-DJ Umbo, Igor Delač i Bocanjevčanke

”BEL JINGLE BELLS”-DJ UMBO, IGOR DELAČ I BOCANJEVČANKE

Objavljeno: 23. 12. 2018.

Advent u Belišću ovog je vikenda obogaćen raznolikim glazbenim programom te posebnim ambijentom In da Sofa gdje su posjetitelji mogli uživati u glazbi poznatih DJ majstora uz vatricu, svjetlost lampiona i udobnost improviziranog dnevnog boravka na otvorenom. Drugog dana In da Sofe Belišćanima se predstavio mr. Umba, glazbenik koji je približio funk običnom puku i tu ljubav nesebično širi i dijeli već godinama.
Osim programa In da Sofe, na Trgu Ante Starčevića nastupila je ŽVS Bocanjevčanke te poznati glazbenik Igor Delač, a posjetitelji su, osim u dobroj glazbi, uživali u klizanju i bogatoj gastro ponudi.

Danas će se za glazbeni dio programa pobrinuti poznati duo Valentina i Vjeko, a od 17 sati se očekuje dolazak Djeda Božićnjaka koji će najmlađe sugrađane darivati slatkim poklonima. Pozivamo stoga djecu i roditelje da dočekaju Djedicu na Trgu Ante Starčevića u što većem broju te se zabave uz gastro ponudu i božićni sajam te klizanje.

Fotografije: Zaim Saljiji

Izvor: “Bel Jingle Bells”-DJ Umbo, Igor Delač i Bocanjevčanke | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>