Side Navigation

X

Aktivnosti projekta “Život u zajednici u gradu Belišću”

 

 NOVOSTI|

Zadnjih desetak dana projekta “Život u zajednici u gradu Belišću” bili su ispunjeni aktivnostima u kslopu kojih su kroisnici posjetili Baranju i Svetište Gospe Lurdske u Popovcu i prošetali Belim Manastirom, gdje su se družili uz kavu i kolače. Nakon toga održana je radionica na kojoj su igrali bingo. Sredina tjedna bila je rezervirana za posjet gradu Vukovaru, gdje su korisnici posjetili Memorijalni centar Domovinskog rata, prošetali herojskim gradom, a na kraju prepuni emocija popeli su se na vukovarski vodotoranj, simbol Domovinskog rata. Uslijedila je likovna radionica suhim pastelom i temom poljskog cvijeća.

Kraj tjedna održala se završna konferencija projekta kojom se obilježilo dvije godine održavanja ovog plemenitog projekta. Uslijedile su radionice društvenih igarama, rekreativne radionice i mjerenje krvnog tlaka.

Izvor: Aktivnosti projekta “Život u zajednici u gradu Belišću” | Grad Belišće

Pogledaj još

Comments

Leave a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>